. BeerBazaar Express - בירבזאר - Timeline
X משלוח חינם לכל הארץ X
Xעקב המצב הביטחוני ייתכנו עיכובים בזמני האספקה
Xמשלוחים בין 1-5 ימי עסקים לכל הארץ
אזהרה: מכיל אלכוהול מומלץ להמנע משתיה מופרזת
X משלוח חינם לכל הארץ X
Xעקב המצב הביטחוני ייתכנו עיכובים בזמני האספקה
Xמשלוחים בין 1-5 ימי עסקים לכל הארץ
אזהרה: מכיל אלכוהול מומלץ להמנע משתיה מופרזת
X משלוח חינם לכל הארץ X
Xעקב המצב הביטחוני ייתכנו עיכובים בזמני האספקה
Xמשלוחים בין 1-5 ימי עסקים לכל הארץ
אזהרה: מכיל אלכוהול מומלץ להמנע משתיה מופרזת
X משלוח חינם לכל הארץ X
Xעקב המצב הביטחוני ייתכנו עיכובים בזמני האספקה
Xמשלוחים בין 1-5 ימי עסקים לכל הארץ
אזהרה: מכיל אלכוהול מומלץ להמנע משתיה מופרזת
X משלוח חינם לכל הארץ X
Xעקב המצב הביטחוני ייתכנו עיכובים בזמני האספקה
Xמשלוחים בין 1-5 ימי עסקים לכל הארץ
אזהרה: מכיל אלכוהול מומלץ להמנע משתיה מופרזת

ציר הזמן

description 11
14.11.2019

1#

היום הראשון (לאו דווקא יום ראשון)

התחלה מצמיאה

בשלהי 2012 הסוררת בירבזאר הייתה לא יותר מחלום נכסף של כמה בחורים צעירים וחסונים, שממש רצו לקחת חלק בהתפוצצות בירות הקראפט הישראליות. ליאור וייס בישל את הנגלה הראשונה שלו במטבח/חדר הרחצה של דירת הרווקים הלוהטת שלו בחיפה. 

10/16/2019

2#

חתול שמן 

האייל הבכור שלנו, נקרא על שם מוזה שעירה שתמצא את עצמה מבלה את רוב חייה מול הסניף הראשון של בירבזאר.

פייל אייל - 5.2%. פירותי ומרענן.

10/16/2019

#3

הסניף הראשון שלנו

הבסטה בשוק

ארבעה חברים (יצאו לדרך בים באם בום) עם אהבה לבירה פתחו באסטה בשוק הכרמל בתחילת 2013, עם שני ברזים של בירות ביתיות וערימות של בירות קראפט ישראליות נוספות למכירה. הרעיון נשתל, ומכאן רק צמחנו.

10/16/2019

#4

הבירה השניה והשלישית

דוד'שך - אמבר אייל. 4.9%. מתוקה ומספקת.

בינדי - IPA. 5.5% כשותית עם ארומות אקזוטיות.

10/16/2019

#5

שחר 2015

סניף ישכון

סניף חדש נפתח, במרחק הליכה (או זחילה, תלוי כמה שתיתם) מהבסטה המקורית. יותר מקומות ישיבה, יותר חלל, יותר בירות. ישכון 36, תל אביב.

14.11.2019

#6

סניף חדש

ירושלים

הבירבזאר השלישי לשמו יוצא אל אוויר העולם בנובמבר 2015 בבירה הקדושה. לטעמנו, כל בירה היא קדושה, אבל הבירה הקדושה של ישראל היא הכי קדושה. עץ חיים 3, ירושלים.

14.11.2019

#7

המבשלה של בירבזאר

באפריל 2016, רכשנו מבשלה בארץ הנגב משל היינו גוגל שמנשנש חברות סטארטאפ בין ארוחות, וסוף סוף יכולנו להתחיל לייצר כמות גדולה יותר של בירות, כזו שתוכל להגיע להרבה יותר בלוטות טעם עריריות, אבל לא יותר מדי, שלא נאבד את כל הסטריט-קרד שלנו. הציוד הנפלא שקיים במבשלה, מאפשר לנו שליטה מדויקת יותר על הטעם, הצבע, הטריות והמרקם, וכך בעצם התחלנו להפיץ כמויות אחידות יותר של בירות.

14.11.2019

#8

סניף חדש

הבימה

ביוני 2016 (הידוע בכינויו "יוני הבירתי" ע"י לפחות שלושה אנשים) צץ לו סניף הפופאפ שלנו בצד החצוף של רוטשילד, מול האתר החביב על סצנת האנדרגראונד הניהליסטית - הבימה. מאז הוא עדיין לא עשה את הפעולה ההופכית ל"לצוץ", מה שאומר, שהוא כנראה כאן כדי להישאר.

14.11.2019

#9

נחשו מה? עוד בירות!

עשר - טריפל אייל בלגי. 10%. 2016.

וויטני - בירת חיטה באוורית. 5%. 2017.

גאלאגר - פילזנר גרמני 5.1%. 2017.

14.11.2019

10#

סניף חדש

יפו

אין כמו יפו בלילות. וגם בימים. אבל בלי בירות קראפט אותנטיות ומקומיות, יפו פחות אין ממה שהיא יכולה להיות. הגיוני? אולי, אבל בנובמבר 2018 פתחנו את הסניף שלנו בשוק הפשפשים, ומאז הכל היסטוריה. בעצם, מעכשיו, זה הכל היסטוריה. איזה קונספט מוזר זה זמן.

רחוב עולי ציון 7, יפו  

14.11.2019

#11

סניף חדש

ג'יפסי

בנובמבר 2019 החלטנו לצאת מגדרנו, מעצם חוסר היכולת שלנו להתרחק יותר מדי מהבירות שלנו, והקמנו את הג'יפסי - הסניפים הניידים של הבירבזאר. הג'יפסי מספק את כל החוויה של הבירבזאר, כולל הסברים על תהליכי הייצור שלנו, הבירות במבשלה, ולפעמים גם על הרגשות שלנו. הג'יפסי יכול להגיע לכל מקום, ואנחנו גם משכירים אותו לאירועים!

14.11.2019


powered by apps2GROW

עברית